ZDRAVILO JE LJUBEZEN

Iz knjige Šola Luči Pot do Resnice

Večno svobodo življenja prinese le popolno razsvetljenje Ljubezni.

Vse slabo boš preobrazil le z Ljubeznijo.
Tega ne boš zmogel sam, ker je pretok čiste Ljubezni skozi tvoje telo zadušen, zaprt. Nevidni oklepi teže teme in senc v tebi in okoli tebe ne prepuščajo čiste svetlobe.
Tvoj um in tvoja človeška zavest sta kot umazan filter, skozi katerega pronica motna svetloba, ki ne more povsem razsvetliti temnega prostora.

Ljubezen je tvoj višji Jaz

Treba je poklicati pomoč. Čistilni servis. Da bo z močnim curkom izpral umazanijo s teh filtrov. Dokler ne bodo kristalno čisti in razsvetljeni s čisto belo svetlobo.
Poklicati moraš svojo božansko Prisotnost. Tvoj notranji Jaz, tvojo Ljubezen. Seme, ki čaka, da vzklije. Da se sprosti tok čistih energij v tebe in skozi tebe v vse neskladne situacije. Ta višja inteligenca bo rešila vse tvoje težave in težave vsega sveta. Če jo boš poklical in če ji boš to dopustil. Če ji boš to priznal. Ko si boš zaželel, da se ljubezen, svetloba in moč tvojega življenja razširijo v tebi, skozi tebe in okoli tebe, bo tvoje življenje postalo izvor vsega dobrega.

Ugotovil boš, da vedno postaneš to, kar daješ.

Le tako boš lahko ustvarjal popolnost in jo vzdrževal, širil in ščitil. Tudi to je namen tvojega življenja in življenja vseh ljudi. Stopil boš na zavestno pot mojstrstva. Postal boš režiser, kontrolor, poveljnik, upravnik in zaščitnik svojega življenja in vsega življenja v atmosferi okoli tebe.