Knjiga Šola Luči: Pot do Resnice je pravkar izšla. Lahko jo naročiš TUKAJ

Vnesi svoje podatke (elektronski naslov, ime in priimek ter naslov). Knjigo lahko naročiš tudi direktno na elektronski naslov:  

potdoresnice@gmail.com

Knjigo boste prejeli po pošti. Cena knjige je 27 EUR + 3,70 EUR poštnine. Račun plačate po prevzemu knjige tako, da na naš TRR nakažete naveden znesek.

Prihodek od prodanih knjig bo pomagal Zavodu pri opravljanju njegovih dejavnosti.


Knjigo lahko prelistaš tukaj.


KRATEK OPIS KNJIGE


Draga bralka, dragi bralec!

Knjiga je nastajala več let. V njej so zapisani Zakoni življenja, vzorci človeškega delovanja in kako se prebuditi iz nevednosti v razumevanje življenja. Opisano je, kako odpreti življenjsko silo svoje notranjosti in se zbuditi v popolnem zavedanju. Knjiga te nauči povezati se s svojim višjim Jazom in uporabljati moči zdravljenja in ljubezni. Pokaže ti pot do osvoboditve sebe in svojega življenja. Knjiga želi pomagati človeku, da se reši vsega trpljenja. Jasno da vedeti, da spreminjanje zunanjega sveta ne rodi sadov srečnejšega življenja. Pelje te vse do jedra, v sam izvor vsega. Pokaže ti, kje se skrivajo tvoje bistvo, zdravilo, tvoj potencial, in te nauči na široko odpreti vrata te zakladnice. Prikaže ti, kako zelo enostavna je Resnica, in hkrati, kako težko je človeku poseči po tej Resnici, tem zdravilu.


  Odpreti srce!

Postati to, kar je v Resnici, in živeti Resnico!

Pot do Resnice je pot do sreče in notranjega miru.


Iz srca želiva, da knjigo bereš neobremenjeno, odprto in brez predsodkov. Začuti besede v svojem srcu in se prepusti toku energije. Dovoli, da um za trenutek zaspi in da se spremembe pretihotapijo v tvoje življenje. Lepo branje,

Petra in Uroš, avtorja.


Namen te knjige je, da ti pokaže pot.

Da ti pokaže, kaj je tvoj pravi potencial.

Da ti pokaže pot, ki te bo pripeljala

do izpolnitve tega potenciala.

Da boš lahko v vsej polnosti in popolnosti

deloval tukaj na Zemlji in izpolnil svoje poslanstvo. 

Svoj namen. Da boš našel smisel svojega življenja.

Da boš lahko ugotovil, da smo vsi eno.

Da je vse eno. Da nisi ločen od vsega drugega.

Da vse, kar je, izhaja iz istega večnega izvora.

Da je vse le ljubezen.

Da je ljubezen edina resnica življenja.

Da je ljubezen odgovor na vsa vprašanja.


KDO STA AVTORJA IN NJUNA ŽIVLJENJSKA POT


Petra Dobnikar je akademska pianistka in profesorica klavirja. Poučuje klavir na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru. Obožuje ljudi, zvok, naravo in čudež življenja. Od rane mladosti je čutila, da je človeško življenje veliko več od tega, kar se nam kaže in kar smo sposobni dojeti s svojimi petimi čuti. Skozi glasbo in zvok lahko svoje védenje utelesi in objame izgubljene duše, tako da najdejo pot k sebi, v sebe.

Uroš Dobnikar je končal  Medicinsko fakulteto v Ljubljani. Zdravniško delo opravlja kot kirurg travmatolog v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. Opravil je tudi doktorski študij na univerzi v Angliji in si pridobil naziv doktor znanosti s področja fiziologije človeka. Že od nekdaj čuti Resnico, kaj je v življenju pomembno in kaj ni. Rad ima naravo, glasbo, fotografijo, znanost in vse, kar je življenje. Spoznal je, da trenutno znanje, ki ga imamo ljudje, še zdaleč ne zna pojasniti čudežev, ki se vsak trenutek dogajajo v nas in okoli nas. Tega, kar mi poimenujemo Življenje.

Avtorja knjige sta oba že od nekdaj radovedno raziskovala življenje. Po končanem študiju sta se odpravila na pot okoli sveta. Z nahrbtnikom na rami sta potovala preko Turčije, Irana, Pakistana, Kitajske in Tibeta, Laosa, Tajske v Novo Zelandijo in od tam v Južno Ameriko. Pot je trajala 14 mesecev. Ta pot jima je na široko razširila obzorje dojemanja. Dala jima je pečat svobode. Spoznala sta, da ne potrebuješ dosti, da si srečen. Takrat sta prvič začela opažati, kako vzorci življenja, prepričanja in navade omejujejo življenja ljudi. Njuno družinsko življenje je bilo vedno srečno in izpolnjeno. Imela sta praktično vse, kar sta potrebovala. Službo, dovolj denarja, tri otroke, polno ljubezni, dobre odnose z ljudmi … Naša kultura in tradicija to poimenujeta uspešno življenje. Vendar sta čez čas globoko v sebi pričela čutiti, da to ni vse. Čutila sta, da mora obstajati še kaj več kot to rutinsko življenje. Notranja sila ju je vodila do spoznanja Resnice. Pričela sta meditirati in tako se jima je odprl nov svet. Sebe sta pričela čutiti na čisto drugačen način. Dojela sta, da ljudje zelo malo vemo o življenju, saj smo omejeni in ujeti v svoje vzorce delovanja. Tako v svetu vidimo samo tisto, kar smo bili naučeni. Sploh ne živimo, ker smo na nek način mrtvi. Niti približno ne poznamo potenciala, ki ga nosimo v sebi. Ne znamo več zavestno črpati življenjske moči. Izgubili smo moč svobodnega ustvarjanja.

Uvidela sta, da je človeštvo ujeto v strah svoje nevednosti, ki izhaja iz občutka ločenosti od enosti življenja. Ujeto je v kremplje manipulacije tistih, ki imajo to vedenje in ga zlorabljajo v nečiste namene.

Skozi lastne izkušnje sta prišla do razumevanja Zakona življenja.

V njuni notranjosti so se odprle moči, s katerimi lahko pomagata drugim. Globoko v sebi sta začutila poslanstvo predati to znanje in védenje drugim ljudem, celotnemu človeštvu. Pričela sta pomagati ljudem, ki potrebujejo pomoč, iščejo smisel življenja in ponovno povezavo s svojim bistvom. Vse, kar sta se naučila, želita predati drugim. Življenjske lekcije še sedaj prebujajo njuno dojemanje življenja in delovanja sveta, v katerem živimo.

Vodita skupinske meditacije, ki so usmerjene k povezovanju s samim seboj, odstranjevanju negativnih vzorcev in odpiranju zavedanja življenja. Namen je, da vsak posameznik ozavesti in spremeni svoje življenje na boljše. S tem vpliva pozitivno na celotni svet. V meditacijah pošiljajo Luč in pozitivne misli v Zemljo, Slovenijo, vse človeštvo in v aktualne krizne razmere po svetu.