TVOJE MISLI IN OBČUTKI USTVARJAJO

(Iz knjige Šola Luči Pot do Resnice)

Misli imajo veliko moč. Tega se morda ne zavedaš. Kar misliš, se dejansko ustvari. Najprej na tebi nevidnih nivojih. Misli ustvarjajo konkretne idejne oblike. Te se nato ovijejo z občutki, ki se ti pojavijo ob določenih mislih. Če misli niso oživljene z občutki, ne morejo roditi konkretnih oblik. Tako nastanejo žive energetske zasnove, iz katerih se lahko ustvari podoba ali dogodek v realnem svetu.

Misli in občutki neposredno vplivajo na fizično telo. Delujejo kot vrtinčaste vibracije energije, ki vplivajo na celice. Pri tem se lahko vklopi ali izklopi izražanje določenih genov. Tako se zgodi materializacija misli. Pozitivne misli in čustva ustvarjajo in ohranjajo zdravje in harmonijo, negativne pa delujejo uničevalno na telo. Ustvarjajo bolezni.

Bolj kot so misli jasne, močne in vztrajne, prej se podobe in dogodki ustvarijo. Vse, kar misliš, in vse, kar si kadarkoli mislil, ostane za vedno zapisano v nevidni elektronski snovi okoli tebe in v prostoru, kjer si deloval. Vsaka misel ima svojo moč in vpliva na vse okoli tebe. Zato je zelo pomembno, kaj misliš in katerim mislim dovoliš, da dostopajo do tebe.
Če so tvoje misli pozitivne, se bodo v tvojem svetu pojavljale pozitivne stvaritve in živel boš v harmoniji. Če pa dovoliš, da v tebi delujejo negativne misli, boš s tem ustvaril samo slabo, samo zlo. V tvojem življenju in svetu bo vladala neharmonija. Spremljali te bodo negativni dogodki in odnosi, nesreče in bolezni. Tega se moraš zavedati, če ne želiš postati suženj uničevalnih misli in občutkov.

To, kar misliš, to, v kar verjameš, to postaneš! To je Zakon.