Lučkin festival dobrega počutja


Sobota, 18.9.2021 v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru

Poznan in dobro obiskan Festival zdravja in dobrega počutja se bo letos predstavil malo drugače. Zavod Šola Luči je soorganizator dogodka.


Osrednja tema festivala bo letos praznovanje Lučkinega prvega rojstnega dne. Septembra 2021 bo minilo leto dni, odkar je izšla knjiga Izgubljena lučka, priročnik za ustvarjanje polja Ljubezni z Recepti, avtorice Petre Dobnikar. Glavna junakinja knjige po imenu Lučka nas uči, kako s pomočjo preprostih Receptov ustvarimo ljubeče življenje. Skupaj postanimo Lučkini ambasadorji, prižgimo lučko v sebi, zasvetimo, se povežemo, sodelujemo in ustvarimo ljubečo širšo skupnost.

V soboto, 18. septembra 2021 bodo zaživele stojnice, čista glasba kristalnih posod bo napolnila prekrasen vrt, druženje in predajanje vedenja za boljše in lepše življenje bo ustvarilo prekrasen dan. Skupaj bomo ustvarjali polje Ljubezni in se veselili življenja.


Program Šole Luči na festivalu:

9.30 Meditacija mojstrov Šole Luči

Mojstrski učenci Šole Luči bodo vodili meditacijo. S pomočjo zvoka kristalnih inštrumentov bomo ustvarili sproščeno vzdušje, se povezali z našim dihom in napolnili naša srca in telo s pozitivnimi vibracijami. ponovno bomo našli stik s samim seboj in obudili notranje moči.

10:30-16.00 Lučkina meditativna pot z Recepti

Na petih točkah v prečudoviti naravi botaničnega vrta se boste lahko naučili receptov za ustvarjanje Polja Ljubezni, vrtinca miru, izpolnjujoče hvaležnosti....To so praktični recepti, ki nam jih je Petra Dobnikar podarila v vedenje v svoji knjigi Izgubljena Lučka.

16:30 Elvis Berljak in Kristalni orkester:

Izgubljena Lučka, predstavaPredstavili vam bomo zgodbico iz knjige Izgubljena Lučka. Ob spremljavi klavirske glasbe in zvokov kristalnega orkestra Šole Luči bomo očarali tako najmlajše, kot tudi njihove starše, babice in dedke. Zgodbica odpira srca in prižiga iskro ljubezni in nam s tem omogoča, da se med seboj srčno povežemo.