KO SMO TO, KAR SMO, POTRPEŽLJIVOST NI POTREBNA!

Petra Dobnikar in Aleksandra Kelc govorita o mojstrstvu življenja na predstavitvi knjige Šola Luči Pot do Resnice v mestnem parku v Mariboru.VLOGA ŽRTVE

Vabljeni k branju  trilogije o žrtvi. Uvid v vlogo žrtve, ki jo neopazno igramo, je pomemben za napredek naše družbe. Vsi družbeni sistemi (zdravstveni, finančni, šolski, pravosodni, gospodarski, ...), ki jih sedaj sprejemamo za samoumevne, so žrtveni sistemi - sistemi, ki potrebujejo ljudi v vlogi žrtve, da lahko obstajajo in delujejo.
Šele, ko opustiš vlogo žrtve, si lahko zares svoboden! BERI DALJE...PRIHAJA OBDOBJE VELIKIH SPREMEMB

Živimo v času velikih sprememb. Velikih premikov zavesti. Dviga se vibracija življenja in to pritiska na vsa živa bitja. Ljudje lahko to začutimo kot silo, ki iz globin naše podzavesti iztiska vse neskladne vzorce mišljenja, delovanja, čutenja in dojemanja. To pritiska na naše počutje, zdravje in odnose. Z namenom, da se iz nas izloči vse, kar nas bremeni in nam povzroča težave, bolezni in trpljenje... BERI DALJE..
Zakaj je bolezen darilo?

Bolezni smo vzeli za samoumevne, za nekaj, kar naključno pride in te prizadene kot žrtev. Vendar smo pozabili, da v osnovi ni tako. Vse, kar se v naravi dogaja, se dogaja v skladu z zakonom delovanja in posledice. Vse, kar se zgodi, ima svoj vzrok. Tudi vsaka bolezen ima svoj vzrok. Ljudje smo pozabili, da si človek bolezni ustvari sam... BERI DALJE..