Obvestilo!

Redne meditacije so zaradi epidemije koronavirusa

do nadaljnega ODPOVEDANE.

Ostanite doma, imejte se radi in izkoristite ta čas za krepitev dobrih družinskih odnosov. Za dvig kolektivne vibracije vas vabiva, da se nama pridružite vsak večer ob 21. uri. Takrat se bodo izvajale meditacije na daljavo za preobrazbo vzroka in posledic koronavirusa. Meditacija poteka tako, da se vsak sam doma poveže in skozi svoje srce pošlje Ljubezen vsem, ki to potrebujejo.


Uroš in Petra Dobnikar
Stres je glavni povzročitelj slabega počutja, izčrpanosti, slabe volje, slabih odnosov in bolezni. Današnji način življenja je že v osnovi stresno naravnan. Vedno bolj živimo zunaj sebe in vedno več časa porabimo, da zadovoljimo potrebe in pričakovanja drugih. V službi smo večji del življenja, zato je pomembno, kako kvalitetno ta čas preživimo. Sistem, v katerem delamo, na žalost ni nastavljen tako, da bi skrbel za naše dobro počutje in zdravje. Pomembno je, da se tega zavedamo in da vemo, da moramo sami poskrbeti za svoje počutje, razpoloženje in zdravje. Tako lahko bistveno zmanjšamo stres in njegov učinek na naše življenje. V našem življenju in pri našem delu je pomembno, da se zavedamo:

1. Kaj je stres in kaj nam povzroča?

2. Kaj so vzroki stresa?

3. Kako odpraviti vzroke stresa in njegove posledice?

PROGRAM

Delavnica bo potekala v obliki predavanj in praktičnih vaj. Udeleženci delavnice bodo prejeli znanja in praktična orodja, s katerimi si bodo lahko pomagali v vsakdanjem življenju, da bo le to čim manj stresno in čimbolj enostavno ter izpolnjeno. S programom želimo doseči, da bodo ljudje postali srečni, uspešni in zadovoljni mojstri svojega življenja. Z znanjem, ki ga bodo pridobili, si bodo v službi ustvarili boljšo delovno klimo z ljubečimi odnosi. Predavanja bodo namenjena ozaveščanju stresa in njegovih posledic, ter negativnih vzorcev v katerih živimo. V praktičnem delu bomo izvajali vaje za izboljšanje počutja, za sproščanje in raztapljanje negativnih posledic stresa v telesu in psihičnem stanju. Udeleženci bodo prejeli RECEPT ZA RAZTAPLJANJE STRESA. 
ŠOLA LUČI JE OD 1. SEPTEMBRA DALJE SPET ODPRTA ZA VAS! MEDITACIJE SE PRIČNEJO V NEDELJO 1. SEPTEMBRA OB 18:30.

NOVEMBRA PRIČNEMO Z NOVIMI ENOLETNIMI PROGRAMI: KREPITEV ZDRAVJA IN ŠOLA MOJSTRSTVA ŽIVLJENJA.

Program meditacij bo po novem potekal

samo ob TORKIH od 18. do 19. ure.


Vhod v prostore Zavoda Šole Luči je

iz Miklošičeve 6 in ne tam, kjer visi tabla Šole Luči.Zavod Šola Luči vabi na dan odprtih vrat in predstavitev programov zavoda Šola Luči, in
sicer v soboto 28. 9. 2019 od 9.30 do 13.00. Dan odprtih vrat bo na sedežu zavoda,
Miklošičeva ul. 6, 2000 Maribor (v bližini SNG Maribor in Univerze v Mariboru).
V okviru dneva odprtih vrat bodo poleg predstavitve programov potekale tudi skupinske
meditacije, zvočne kopeli s kristalnimi instrumenti in klavirjem ter razgovori z izvajalci
programov.NOVO!!!

Dragi prijatelji,

Na Šoli Luči smo izdali darilne bone za obisk meditacij, ki jih lahko podarite svojim bližnjim, ali ljudem, za katere menite, da v življenju potrebujejo nekaj, kar jim bo pomagalo preseči težave in spremeniti pogled na sebe in svet, v katerem živimo.

Morda bo prav ta bon prižgal iskro ljubezni v srcu, ki je ovito s težkimi ovoji strahu, bolečine, žalosti, jeze, slabega počutja, negativnih odnosov, bolezni in pomanjkanja.

Darilni bon za obisk meditacij lahko naročite po elektronski pošti na naš naslov: potdoresnice@gmail.com

Cena bona za enkratni obisk je 15 EUR, za enomesečni obisk pa 30 EUR.