V novembru odpiramo
Akademijo Šole Luči- Šolo mojstrstva življenja.

.................

Program vodita ustanovitelja zavoda Šola Luči:

dr. Uroš Dobnikar, dr. med., in

Petra Dobnikar, akademska pianistka in prof. klavirja,

ob sredah med 18. in 19.30 uro.

Pričetek 7.11.2018.

 

Število udeležencev je omejeno.

Prijave sprejemamo do 30. oktobra 2018 na potdoresnice@gmail.com

Cena enoletnega programa 720 EUR

(60 EUR mesečno)

PREDSTAVITEV PROGRAMA BO V NEDELJO 14.10.2018 OB 17:00 V PROSTORIH ŠOLE LUČI

VEČ O TEM TUKAJ  ............................................................................................................................................................................................................................................................
Meditacije trenutno potekajo vsak TOREK  ob 18:00 in NEDELJO ob 18:30 na novi lokaciji v centru Maribora na Miklošičevi 6. Prvi obisk meditacij je brezplačen, za nadalnje obiske pa se je potrebno včlaniti v zavod Šola Luči in plačevati mesečne prispevke.

Enkratna članarina znaša 20 EUR. Za obisk meditacij  je potrebno plačati mesečni prispevek, ki znaša 30 EUR. S tem se članom omogoči obisk do osmih meditacij na mesec. Neredni obiskovalci meditacij lahko plačajo posamezen obisk, ki znaša 15 EUR.

Cenik je objavljen  TUKAJ.

Nezaposlene osebe in osebe v finančni stiski lahko zaprosijo za enoletno štipendijo Šole Luči, s katero si pridobijo brezplačen obisk skupinskih meditacij in brezplačno članarino za obdobje enega leta. Namen štipendije Šole Luči je omogočiti ljudem, da prejmejo orodje notranje moči s katerim lažje spremenijo vzorce življenja, ki ustvarjajo pomanjkanje.  

Pred meditacijo sprejemamo plačila za enkratno članarino in  mesečne prispevke. Prosiva, da v ta namen pridete pol ure prej. Hvala.

Iz srca vabljeni! ❤️❤️

NASLOV: Miklošičeva 6, 2000 Maribor: