Program STOP STRESU IN IZGORELOSTI NA DELOVNEM MESTU poteka v obliki delavnic na zavodu Šola Luči in izkustvenih predavanj. Predavanja organiziramo za zaposlene v podjetjih, menedžerje, zdravstvene delavce, zaposlene v šolstvu in za vse, ki iščejo izhod iz stresnega življenja.

VEČ INFORMACIJ:

VEČ INFORMACIJ TUKAJ

Prijava in več informacij na potdoresnice@gmail.comRECEPT ZA RAZTAPLJANJE STRESA

RECEPT ZA RAZTAPLJANJE STRESADr. Uroš Dobnikar, dr. med.:STOP STRESU

IN IZGORELOSTI NA DELOVNEM MESTU


DELAVNICA V TRH DELIH

OB SREDAH V MESECU JUNIJU


Delavnice vodita ustanovitelja zavoda Šola Luči:

dr. Uroš Dobnikar, dr. med., in

Petra Dobnikar, akademska pianistka in prof. klavirja,


V sredo 5., 12. in 19. junija 2019 med 18. in 20. uro

Število udeležencev je omejeno

Prijave sprejemamo na potdoresnice@gmail.com do 1. junija

CENA: 60 EUR


Stres je glavni povzročitelj slabega počutja, izčrpanosti, slabe volje, slabih odnosov in bolezni. Današnji način življenja je že v osnovi stresno naravnan. Vedno bolj živimo zunaj sebe in vedno več časa porabimo, da zadovoljimo potrebe in pričakovanja drugih. V službi smo večji del življenja, zato je pomembno, kako kvalitetno ta čas preživimo. Sistem, v katerem delamo, na žalost ni nastavljen tako, da bi skrbel za naše dobro počutje in zdravje. Pomembno je, da se tega zavedamo in da vemo, da moramo sami poskrbeti za svoje počutje, razpoloženje in zdravje. Tako lahko bistveno zmanjšamo stres in njegov učinek na naše življenje. V našem življenju in pri našem delu je pomembno, da se zavedamo:

1. Kaj je stres in kaj nam povzroča?

2. Kaj so vzroki stresa?

3. Kako odpraviti vzroke stresa in njegove posledice?


PROGRAM


Delavnica bo potekala v obliki predavanj in praktičnih vaj. Udeleženci delavnice bodo prejeli znanja in praktična orodja, s katerimi si bodo lahko pomagali v vsakdanjem življenju, da bo le to čim manj stresno in čimbolj enostavno ter izpolnjeno. S programom želimo doseči, da bodo ljudje postali srečni, uspešni in zadovoljni mojstri svojega življenja. Z znanjem, ki ga bodo pridobili, si bodo v službi ustvarili boljšo delovno klimo z ljubečimi odnosi. Predavanja bodo namenjena ozaveščanju stresa in njegovih posledic, ter negativnih vzorcev v katerih živimo. V praktičnem delu bomo izvajali vaje za izboljšanje počutja, za sproščanje in raztapljanje negativnih posledic stresa v telesu in psihičnem stanju. Udeleženci bodo v živo  prejeli RECEPT ZA RAZTAPLJANJE STRESA.

V času delavnic nudimo brezplačno varstvo otrok od 3. leta naprej.