Logotip_Zvezda_lui_03jpg


Program Krepitve zdravja


Vodja programa: dr. Uroš Dobnikar, dr.med., zavod Šola Luči

Sodelujejo:

Petra Dobnikar, akademska pianistka, zavod Šola Luči,

Marko Cvetko, doktor kiropraktike,

Sue Ann Cvetko, doktorica kiropraktike

in certificirani športni trenerji Medeya športnega centra.


Trajanje: 12 mesecev

Število udeležencev je omejeno

Lokacije:

Zavod Šola Luči, Miklošičeva 6, 2000 Maribor

ChiroFitLife, Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

Medeya športni center, Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

Cena:

1.440 EUR ali 120 EUR v 12 obrokih

Promocijska cena (velja ob prijavi do konca junija 2019): 1.260 EUR


Šola krepitve zdravja je ena najfinejših šol, kajti vključuje zelo močne podporne stebre za zgraditev življenja, ki je v sozvočju s človeško naravo.

Zaradi časa, v katerem živimo, se je človek popolnoma razglasil in izgubil stik s samim seboj. Zaradi tega je tudi bolezen tista, ki se je oglasila in pritisnila na človeka, da poišče novo pot – pot nazaj k sebi in naravi, pot ponovne uglasitve s samim seboj.

Program krepitve zdravja je zasnovan tako, da posameznika podpre prav na tistih ključnih elementih svojega bivanja, ki jih sedaj potrebuje za uspešno, zdravo in zadovoljno življenje.

S temelji, ki so postavljeni v programu krepitve zdravja, s specialisti na področju medicine, kiropraktike in fitnesa, pa vpeljuje še mogočen steber Šole Luči, ki človeku spet povrne svoje lastno dostojanstvo, svoje lastno vez s samim seboj. S to notranjo inteligenco, ki tudi zdravi. Poleg fizičnih nastavitev se tukaj še preko glasbe, zvoka kristalnih inštrumentov, meditacij in delavnic odstranjevanja negativnih vzorcev, naredi nastavitev na popolnoma drugih nivojih, kot jih je do sedaj bil človek deležen. Zato je ta komplet krepitve zdravja na Akademiji Šole Luči popoln, vrhunski, vreden zaupanja in enkraten!

Program krepitve zdravja na zavodu Šola Luči podpira izvajanje Strategije razvoja Slovenije 2030, katere cilj je: Slovenija, država kakovostnega življenja za vse.

Program ljudem omogoča, da si ustvarijo resnično zdravje in vitalnost, kot je definirano s strani Svetovne zdrastvene organizacije (WHO): zdravi nismo takrat, ko nimamo simptomov, ampak takrat, ko naše telo deluje optimalno in se lahko prilagaja na vse strese okolja!Za prijavo ali več informacij pišite na potdoresnice@gmail.comZA VEČ INFORMACIJ

KLIKNITE TUKAJ